Upravit stránku

Vila Tonička v Praze čekala na svou rekonstrukci přes 80 let. Přesto se dočkala. Zpočátku trochu nepraktické funkcionalistické bydlení, které sloužilo jako 3 samostatné bytové jednotky, se změnilo na moderní, úsporné a velmi komfortní obydlí. Cílem dnešních majitelů byla citlivá rekonstrukce bez jakýchkoliv přístaveb.

Pro naši společnost byla nejvýznamnější rekonstrukce 2. patra. Realizovali jsme překrásnou zimní zahradu, která si zasloužila pozornost i na renomovaném portále iDnes. Článek o rekonstrukci vily Toničky si můžete přečíst zde.

Zimní zahrada byla navržena tak, aby nijak nenarušila ráz vily. Poskytuje příjemné útočiště jak v létě, tak v zimě, protože má efektivní systém vytápění a větrání. Rámový skelet je vyroben ze dřeva s bílým nátěrem. Zasklení je uloženo v hliníkových rámech.

Rekonstrukce prvorepublikové vily Tonička

Máte zájem o podobnou zakázku? Neváhejte nás kontaktovat

  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.
Nahoru